Stageopdracht software outsourcing

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

 

Over Field Service Solutions

Bij de business unit Field Service Solutions doen we dit specifiek voor servicebedrijven. Dit betekent dat de monteurs van onder andere Carglass, Geas en Q-Park iedere dag werken met onze Connect software. Via handhelds krijgen de monteurs dagelijks duidelijk te zien wat de werkopdrachten zijn en welke materialen ze hiervoor nodig hebben. Daarnaast beheren ze de voorraad, plannen ze nieuwe afspraken en navigeren ze direct vanuit Connect. Doordat we alle werkprocessen kunnen digitaliseren en configureren op maat, kunnen de monteurs iedere dag tevreden eindklanten achterlaten.

 

De opdracht
Onze software wordt momenteel door 1 dedicated software team ontwikkeld in Enschede. We zijn erg benieuwd of de ontwikkeling van onze standaardsoftware gedeeltelijk te outsourcen is in het buitenland. Hoe gaan we dan te werk, wat zijn de mogelijkheden en de randvoorwaarden? Naar deze vragen doe jij onderzoek. Op basis hiervan formuleer je een advies waarmee we direct aan de slag kunnen.

Wie zoeken wij?
Een student WO Bsc Business & IT of WO Msc Business Information Technology

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals Q-Park, Kwantum en Essent.
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.