Stagiair Online Marketing en Contentcreatie

Wil jij tijdens een praktische stage beter worden in online content? Bij ons krijg je de ruimte om te schrijven en filmen!

 

Wie is Sigmax?
Sigmax is gedreven om technologie, voor mensen die aan het werk zijn, zo prettig en efficiënt mogelijk te maken. We innoveren dankzij passie. Daarom leveren we ICT diensten en creëren we software met een grijpbare waarde. Software die wordt gezien als de beste in zijn niche; in Nederland maar ook in Europa.

Werken bij Sigmax betekent dat je iedere dag opnieuw het beste uit jezelf en je collega’s haalt; Sigmaxers houden elkaar scherp en dagen elkaar uit op een positieve manier. Ter uitbreiding van onze organisatie zoeken wij een:

 

Stagiair Online Marketing/Contentcreatie
Weet jij een prikkelend idee om te zetten in een aansprekende productie?

 

Beschrijving stage
Als Stagiair Online Marketing/Contentcreatie ga je voor de afdelingen Field Services en Marketing-Communicatie aan de slag met het maken van online middelen. In samenwerking met de marketeers werk je ideeën voor aansprekend digitaal materiaal uit. Je zult je voornamelijk gaan richten op online video en daarin naar voren brengen wat wij voor klanten doen, maar ook het maken van posts voor social media en het meehelpen ontwikkelen van een contentkalender zullen tot je taken gaan behoren. Je weet enthousiast en met de nodige creativiteit de online relatie met onze klanten en prospects te activeren en intensiveren.

Wij bieden je een gecombineerde stage binnen twee compacte teams, met veel vrijheid en ruimte voor initiatief. Hoewel de focus zal liggen op het maken van korte video’s, ondersteun je de afdelingen Field Services en Marketing-Communicatie met veelvoorkomende werkzaamheden. Denk daarbij aan het maken van ondersteunend materiaal voor events, beeldredactie, copywriting en vormgeving. In de stage doe je waardevolle video-ervaring op en leer je exact wat het vak van (Online) Marketeer inhoudt.

Wie zoeken wij?
Om in aanmerking te komen voor deze functie breng je de volgende bagage mee:

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Media, Communicatie, Creative Business en/of Journalistiek
  • Je bent leergierig, zelfredzaam en toont initiatief
  • Je hebt affiniteit met zakelijke software en ICT
  • Je hebt aantoonbare ervaring in videoproductie
  • Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken
  • Je hebt ervaring in het werken met Photoshop en videotooling als Premiere of Final Cut Pro
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Interesse? Overtuig ons!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.