Senior Technisch Consultant

Senior Technisch Consultant

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met software, op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons klantenbestand rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Ter uitbreiding van onze businessunit Sigmax Law Enforcement zoeken wij een Senior Technisch Consultant.

 

Als Senior Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de installatie van software voor onze klanten. Dit gebeurt zowel op locatie, binnen de serveromgeving van de klanten, als in de cloud omgeving van Sigmax. Hierbij geef je technisch advies aan klanten en het team dat werkzaamheden in een breed technisch spectrum uitvoert.

 

Je werkzaamheden zijn divers. Denk aan installaties op meerdere servers, het uitvoeren van database-scripts en de installatie van certificaten en verschillende netwerkconfiguraties. Je komt daarnaast met verbetervoorstellen voor de automatisering van routinezaken (met Powershell) en optimalisaties voor bijvoorbeeld de hosting.

 

In deze rol heb je ook intensief klantcontact, ben je meewerkend voorman maar ook uitvoerend bezig voor zowel de initiële installatie als bij het doorvoeren van updates. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering van de installatie, de nazorg en het documenteren van de configuratie zodat onze software succesvol in gebruik wordt genomen. Je weet je team te enthousiasmeren, weet rust te brengen in hectische situaties en geeft richting aan je collega’s. Je rapporteert daarnaast aan de Software Development Manager.

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor de functie van Technisch Consultant bij Sigmax vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

 

  • In het bezit van een afgeronde mbo+/hbo opleiding gerelateerd aan IT;
  • Ervaring met systeembeheer in public cloud omgevingen (Azure) is een pre;
  • Ervaring met hosting van schaalbare SaaS oplossingen is een pre;
  • Ervaring met (MS-SQL) databases en het uitvoeren van SQL scripts.

 

 

Wat we bieden
Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

 

  • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
  • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
  • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
  • Onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie in ons iconische pand

 

 

Interesse? Wacht niet te lang!Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.