Technisch Consultant

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met software, op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons klantenbestand rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Ter uitbreiding van onze business unit Sigmax Law Enforcement zoeken wij een Technisch Consultant. 

 

Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht en handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

 

Dit wordt je job

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de installatie van software voor onze klanten. De installatie gebeurt zowel op locatie, binnen de serveromgeving van de klanten, als in de cloud omgeving van Sigmax. Deze functie betekent dat je werkt binnen een breed technisch spectrum, waarbij uiteenlopende taken aan bod komen zoals installaties op meerdere servers, het uitvoeren van database-scripts, installatie van certificaten en verschillende netwerkconfiguraties. Je komt daarnaast met verbetervoorstellen voor hosting en automatisering van taken met bijvoorbeeld PowerShell. Hierbij geef je technisch advies aan klanten én aan je collega’s. 

 

Verder heb je een begeleidende en uitvoerende rol bij zowel de initiële installatie als bij de doorvoering van updates. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, de uitvoering van de installatie, de nazorg en het documenteren van de configuratie zodat onze software succesvol in gebruik kan worden genomen. 

Dit maakt jou uniek

Om in aanmerking te komen voor de functie van Technisch Consultant bij Sigmax vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria: 

  • In het bezit van een afgeronde mbo+/hbo-opleiding gerelateerd aan ICT;
  • Ervaring met systeembeheer in public cloudomgevingen (Azure) is een pre; 
  • Ervaring met hosting van schaalbare SaaS oplossingenis een pre; 
  • Ervaring met (MS-SQL) databases en het uitvoeren van SQL-scripts.

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand.

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens via de solliciteer direct button naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden. 

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.