Technisch Consultant

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met software, op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons klantenbestand rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende servicebedrijven die thuis je CV-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Ter uitbreiding van onze businessunit Sigmax Law Enforcement zoeken wij een Senior Technisch Consultant.

 

Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten de handvaten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem (CityPermit).

 

Dit wordt je job

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor de installatie van software voor onze klanten. Dit gebeurt zowel op locatie, binnen de serveromgeving van de klanten, als in de cloud omgeving van Sigmax. Hierbij moet je technisch advies geven aan klanten en aan de interne organisatie en werkzaamheden in een breed technisch spectrum uitvoeren.

 

Er komen veel verschillende aspecten om de hoek kijken bij deze werkzaamheden. Denk hierbij aan de installatie op meerdere servers, het uitvoeren van database-scripts, installatie van certificaten en verschillende netwerkconfiguraties. Je komt daarnaast met verbetervoorstellen om het product nog beter te hosten en hoe routine taken geautomatiseerd kunnen worden (met PowerShell).

 

Daarnaast heb je intensief klantcontact en ben je begeleidend en uitvoerend voor zowel de initiële installatie als bij het doorvoeren van updates. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, de uitvoering van de installatie, de nazorg en het documenteren van de configuratie zodat onze software succesvol in gebruik kan worden genomen.

Dit maakt jou uniek
Om in aanmerking te komen voor de functie van Technisch Consultant bij Sigmax vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • In het bezit van een afgeronde mbo+/hbo opleiding gerelateerd aan IT;
  • Ervaring met systeembeheer in public cloud omgevingen (Azure) is een pre;
  • Ervaring met hosting van schaalbare SaaS oplossingen is een pre;
  • Ervaring met (MS-SQL) databases en het uitvoeren van SQL scripts;

 

Hier doe je het voor

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeente Amsterdam en stad Leuven;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes!

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.