Technisch Support Medewerker 2e lijn

Ben jij een ster in het analyseren van complexe problemen van klanten en weet jij deze vervolgens haarfijn in kaart te brengen en excellent op te lossen? Dan ben jij de Technisch Support Medewerker 2e lijn die wij zoeken!

 

Over Sigmax Law Enforcement

Sigmax Law Enforcement helpt professionals een stuk efficiënter en prettiger te werken. Met ons softwaresysteem CityPermit ondersteunen we gemeenten bij de registratie, uitgifte en het beheren van parkeervergunningen en ontheffingen. CityPermit bestaat uit een webportaal, een mobiele parkeerapplicatie voor burgers en bedrijven en een webbased BackOffice vergunningensysteem.

 

Wat ga je doen?

Voor ons team van CityPermit zijn we op zoek naar een klantgerichte Technisch Support Medewerker 2e lijn. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossen van meldingen (analyse, oplossing, administratie), voor zowel de interne als externe klant, die door de 1e lijns Servicedesk Medewerkers worden doorgezet. Het kunnen lezen en begrijpen van datamodellen is belangrijk en je hebt de nodige kennis van query’s in databases ten behoeven van CityPermit. Jij zet alles op alles om onze klanten tevreden gebruikers te laten zijn van CityPermit en onderhoudt nauwgezet en op een professionele manier contact.

 

Wie zoeken wij?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Technisch Support Medewerker 2e lijn bij Sigmax vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

 • Minimaal een HBO opleiding;
 • Ervaring in de overheidssector is een pré;
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Analytisch sterk ontwikkeld en klantgericht ingesteld;
 • In staat complexe technische vraagstukken te analyseren en oplossingen te implementeren;
 • Ervaring met (SQL) databases en het schrijven van query’s (of de bereidheid om dat eigen te maken) is een pré.

Sigmax biedt

Werken bij Sigmax staat garant voor werken in een dynamische en ambitieuze omgeving, waar veel van je gevraagd wordt maar waar je ook ontzettend veel voor terugkrijgt. Hierbij kun je denken aan:

 • Een geweldige functie in een team van gedreven professionals;
 • De mogelijkheid om mee te groeien met onze ambitieuze organisatie;
 • De kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën te werken;
 • Een prettig salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele werksfeer.

 

Interesse? Wacht niet te lang!
Is de vacature echt iets voor jou? Stuur dan je motivatiebrief, CV en relevante persoonlijke gegevens (via de solliciteer direct button) per mail naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.