Stage en Afstuderen

Op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht in Enschede? Binnen Sigmax zijn er voor stagiaires en afstudeerders altijd interessante opdrachten te doen. Met een grote kans dat je daarna meteen kunt blijven werken! Volg jij een HBO of Universitaire studie? Kom dan Sigmax helpen om het werken van morgen vorm te geven.

 

Voor elke ITer wat wils
Er zijn een paar takken van sport binnen Sigmax. Bij ICT Specialisten specialiseer je je in de realisatie en beveiliging van IT netwerken en intelligente beheeroplossingen. Virtualisatie, SAN oplossingen, security en remote monitoring zijn kreten die je dagelijks hoort.

Bij onze mobiele tak werken mensen die het mobiele werken van morgen vorm geven. Ze kennen handhelds, smartphones en tablets door en door en verkennen de technologische grenzen. De collega’s van Sigmax Law Enforcement maken, simpel gezegd, ‘digitale bonnenboekjes’ voor gemeenten en politie. En met resultaat: tegenwoordig zie je ‘onze’ mobiele software regelmatig in het tv-programma Wegmisbruikers!

 

Bijbaan
Wil je tijdens je studie al gericht IT, HR of Marketing werkervaring opdoen en zodoende wat bijverdienen? Neem dan contact op, we kijken dan welke mogelijkheden we jou kunnen bieden!