Over Sigmax

Dit is ons DNA

De Sigmax’er. Ons DNA

Wij worden blij wanneer bedrijfsprocessen soepel verlopen en willen snel aan de slag wanneer er winst te behalen valt in de dagelijkse workflows van onze klanten. Onze slogan: ’empowering professionals everywhere’ drukt hierin onze toewijding uit. En van onze software optimalisaties profiteren we ook zelf! Want als je check-in bij het openbaar vervoer vlekkeloos verloopt, de monteur voor je cv-ketel op tijd arriveert en je veilig kunt winkelen in de stad, dan ben ook jij daarbij gebaat. Dat is waar we het voor doen, met de beste én gezelligste collega’s. Help jij mee?

Waar we voor staan

ico-groei

Groei

Iedereen bij Sigmax voegt waarde toe en heeft impact. Daarom is het belangrijk om te blijven leren, als collega én als organisatie. Want als jij beter wordt, wordt heel Sigmax een stukje beter. Welke kennis en vaardigheden wil jij toevoegen aan jouw competenties?

ico-best

Best-in-class

Niet alleen bij onze software streven we naar perfectie, ook streven we naar perfect uitgebalanceerde teams met de juiste mix van collega’s. Want best-in-class software lever je alleen met een optimale combinatie van mensen en specialismen. Welke toegevoegde waarde heb jij voor ons team?

ico-familie

Familie

Work-life balance van onze collega’s is één van Sigmax belangrijkste speerpunten. We onderstrepen dit o.a. met een voordelig sportabonnement, elke dag vers fruit, de beste vers gemalen koffie, mogelijkheden om parttime te werken én gezellige personeelsuitjes. Hoe gaat jouw (werk)week eruit zien?