Onze vacatures

Wat wordt jouw volgende stap?

Lead DevOps Engineer

Law Enforcement

Lijkt het jou een mooie uitdaging om als meewerkend voorman ons Ops team naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou!

read more

Sales Consultant

Sigmax Field Service Solutions

Wil jij een bijdrage leveren aan de strategie van ons sales- en marketingteam en help je onze groei te versnellen in de field service markt?

read more

Software Developer

Sigmax Field Service Solutions

Wil jij werken voor mooie klanten zoals Carglass en Energiewacht en onze field service software verder ontwikkelen? Join dan ons Development Team als Software Developer!

read more

Inside Sales

SequriX

Breng jij marketing en sales samen voor onze prospects en klanten in de Benelux? Bij SequriX draag jij bij aan onze groei op de internationale beveiligingsmarkt.

read more

Senior Software Tester

Public Transport

Zet jij jouw expertise in om onze software kwaliteit te bewaken in de complexe wereld van het openbaar vervoer en neem je het team op sleeptouw?

read more

Junior Software Developer

Sigmax Algemeen

Wil jij jezelf ontwikkelen als software developer in een omgeving met gave producten, projecten en klanten? Grijp je kans bij Sigmax.

read more

Functioneel Consultant

SequriX

Bouw jij de brug tussen de klant en het ontwikkelteam? Als Functioneel Consultant ben jij een essentiële schakel binnen SequriX.

read more

Medior Software Developer

Sigmax Algemeen

Is programmeren in C# voor jou bekend terrein? Word de backbone in één van onze Agile ontwikkelingsteams als Medior Software Developer!

read more

Open sollicitatie Sigmax

Sigmax algemeen

Match jij met Sigmax, maar staat jouw droombaan nog niet tussen onze vacatures? Stuur dan een open sollicitatie.

read more

Account Manager België

Sigmax Belgium

Begrijp jij de Belgische klant als geen ander en weet jij nieuwe klanten te binden en bestaande relaties te onderhouden? Dan is de rol iets voor jou!

read more

.NET Software Engineer

Law Enforcement

‘Spreek’ jij C# beter dan Nederlands? Ga aan de slag als .NET Software Engineer om onze hoogwaardige CityControl suite verder te ontwikkelen!

read more