Onze vacatures

Wat wordt jouw volgende stap?

Senior Software Tester

Public Transport

Zet jij jouw expertise in om onze software kwaliteit te bewaken in de complexe wereld van het openbaar vervoer en neem je het team op sleeptouw?

read more

Lead DevOps Engineer

Law Enforcement

Lijkt het jou een mooie uitdaging om als meewerkend voorman ons Ops team naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou!

read more

Software Engineer

SequriX

Als Software Engineer ben jij een belangrijke schakel in ons team en draag je bij aan de doorontwikkeling van onze software voor de nationale en internationale markt.

read more

Junior Software Developer

Public Transport

Wil jij meebouwen aan softwareoplossingen voor aansprekende klanten in het OV zoals Arriva, Keolis, QBuzz, EBS en de RET? Klik dan snel verder.

read more

Medior Software Developer

Sigmax Algemeen

Is programmeren in C# voor jou bekend terrein? Word de backbone in één van onze Agile ontwikkelingsteams als Medior Software Developer!

read more

Inside Sales

SequriX

Breng jij marketing en sales samen voor onze prospects en klanten in de Benelux? Bij SequriX draag jij bij aan onze groei op de internationale beveiligingsmarkt.

read more

Software Tester

SequriX

Onze (internationale) groei staat of valt bij de kwaliteit van de software. Het testen van onze software is jouw specialisme en verantwoordelijkheid binnen SequriX.

read more

.NET Software Engineer

Law Enforcement

‘Spreek’ jij C# beter dan Nederlands? Ga aan de slag als .NET Software Engineer om onze hoogwaardige CityControl suite verder te ontwikkelen!

read more

Junior Software Developer

Sigmax Algemeen

Wil jij jezelf ontwikkelen als software developer in een omgeving met gave producten, projecten en klanten? Grijp je kans bij Sigmax.

read more

Open sollicitatie Sigmax

Sigmax algemeen

Match jij met Sigmax, maar staat jouw droombaan nog niet tussen onze vacatures? Stuur dan een open sollicitatie.

read more

Senior Software Developer

Sigmax Algemeen

Ben jij een doorgewinterde software expert? Help ons mee om best-in-class producten te blijven ontwikkelen voor grote internationale organisaties en overheden!

read more