Onze vacatures

Wat wordt jouw volgende stap?

Software Architect

SequriX

Do you live for bits and bytes? Develop the technical direction of our software in relation to our international market and clients and help SequriX grow.

read more

Executive Accountmanager

SequriX

Hou je van een internationale uitdaging en word je enthousiast van klantwerving? Versterk ons team als Executive Accountmanager!

read more

Security Officer

Shared Services

Zie jij uitdaging in een verantwoordelijke en zelfstandige rol als specialist in informatiebeveiliging bij Sigmax? Bij ons krijg jij een sleutelrol.

read more

Medior Software Developer

Sigmax Algemeen

Is programmeren in C# voor jou bekend terrein? Word de backbone in één van onze Agile ontwikkelingsteams als Medior Software Developer!

read more

Oproepkracht Frontoffice

Shared Services

Zoek jij een leuke baan? Als oproepkracht bij onze Frontoffice ben jij het stralende visitekaartje en het eerste aanspreekpunt van bezoekers van Sigmax.

read more

Bedrijfsjurist

Shared Services

Is dit die nieuwe geweldige stap in jouw juridische carrière? Sta jij stevig in je schoenen en weet jij je weg binnen contract-, ondernemings-, en arbeidsrecht?

read more

Inside Sales

Law Enforcement

Zit gevoel voor commerciële kansen en relatiemanagement in jouw DNA? Word hét aanspreekpunt voor (internationale) klanten en collega’s.

read more

Open sollicitatie Sigmax

Sigmax algemeen

Match jij met Sigmax, maar staat jouw droombaan nog niet tussen onze vacatures? Stuur dan een open sollicitatie.

read more

Software Architect

SequriX

Leef jij voor de bits en bytes? Bepaal de technische koers van onze software in relatie tot onze internationale markt als Software Architect bij SequriX!

read more