Onze vacatures

Wat wordt jouw volgende stap?

Software Engineer / Scrummaster

Public Transport

Lijkt het jouw tof om naast je werk als Software Engineer ook de rol van Scrummaster op je te nemen? Versterk ons team in deze mooie functie.

read more

HR Adviseur

Sigmax Shared Services

Haal jij voldoening uit een brede HR-functie met personeels- en salarisadministratie als speerpunt? Kom dan ons gezellig team versterken voor 32 uur per week.

read more

.NET Software Engineer

Law Enforcement

‘Spreek’ jij C# beter dan Nederlands? Ga aan de slag als .NET Software Engineer om onze hoogwaardige CityControl suite verder te ontwikkelen!

read more

Inside Sales

SequriX

Für die Erweiterung des Teams SequriX sind wir auf der Suche nach einem Inside Sales mit Focus auf Kunden und Begeisterung für Vertrieb.

read more

Senior Software Tester

Public Transport

Zet jij jouw expertise in om onze software kwaliteit te bewaken in de complexe wereld van het openbaar vervoer en neem je het team op sleeptouw?

read more

Account Manager België

Sigmax Belgium

Begrijp jij de Belgische klant als geen ander en weet jij nieuwe klanten te binden en bestaande relaties te onderhouden? Dan is de rol iets voor jou!

read more

Software Quality Engineer

Law Enforcement

Weet jij je weg te vinden in automatische testscripts en het neerzetten van een testautomatisering framework? Dan is dit de baan voor jou!

read more

Senior Software Developer

SequriX

Sind Sie bereit für den nächsten Karriereschritt und wollen Sie mit Ihrer Erfahrung die technische Vision und Weiterentwicklung für unsere Softwareplattform mitgestalten?

read more

Software Tester

Sigmax Algemeen

Zet jij jouw expertise in om topkwaliteit software te bouwen voor grote steden of toonaangevende OV-bedrijven? Bij ons krijg jij een sleutelrol in toffe projecten!

read more

Software Architect

SequriX

Leef jij voor de bits en bytes? Bepaal de technische koers van onze software in relatie tot onze internationale markt als Software Architect bij SequriX!

read more

Open sollicitatie Sigmax

Sigmax algemeen

Match jij met Sigmax, maar staat jouw droombaan nog niet tussen onze vacatures? Stuur dan een open sollicitatie.

read more